top of page

Sopimus- ja peruutusehdot

Tapahtumaan ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Saat vuorokauden kuluessa Pikku Hukan hoitolalta vastaussähköpostin, jossa on maksuohjeet varausmaksun maksamista varten. Ilmoittautumisesi vahvistuu, kun olet maksanut varausmaksun. Mukaan mahtuu 8–9 osallistujaa.

Tapahtuman osallistumismaksu on 525 €. Aikaisen ilmoittautujan hinta on viimeistään 22.9. ilmoittautuneille 495 €, tämän jälkeen normaalihinta 525 €. Varausmaksu 70 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja loppuosa osallistumismaksusta 22.9. mennessä. Jos ilmoittaudut tämän jälkeen, maksu suoritetaan kokonaan heti tai sovitusti kahdessa erässä ennen tapahtumaa. Ota yhteyttä, jos haluat neuvotella muista maksujärjestelyistä.

Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksun maksamisen jälkeen olet sitoutunut peruutusehtoihin, jotka saat tiedoksi ilmoittautumisen jälkeen toimitettavassa vahvistussähköpostissa sekä tapahtuman nettisivulla.

Mahdollinen peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen tuulikki@pikkuhukanhoitola.com. Peruutuksen katsotaan tulleen voimaan silloin, kun ilmoituksesi saapuu sähköpostitse em. osoitteeseen. Peruutustapauksissa varausmaksua ei palauteta peruutuksen syystä riippumatta.

 

​Jos sairastut, osallistumismaksun loppuosaa ei peritä tai jo maksettu osallistumismaksun loppuosa palautetaan. Tässä tapauksessa sinun täytyy toimittaa sairauslomatodistus järjestäjälle 14 vrk sisällä peruutuksesta. Mikäli perut osallistumisesi muista syistä kuin sairastumisen takia aikaisemmin kuin 14 vrk ennen tapahtuman alkua, osallistumismaksun loppuosa palautetaan sinulle. Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen, palautetaan osallistumismaksun loppuosasta 60 %. Jos peruutus tapahtuu alle viikkoa ennen tapahtuman alkua, loppuosaa maksusta ei palauteta.

Mahdolliset maksujen palautukset suoritetaan asiakkaan ilmoittamaan tilinumeroon kahden viikon kuluessa siitä, kun olet ilmoittanut meille tilinumerosi.

Jos käy niin, ettet pääsekään mukaan, voit luovuttaa paikkasi eteenpäin toiselle henkilölle. Vaihdoksesta sinun tulee ilmoittaa välittömästi sähköpostilla osoitteeseen tuulikki@pikkuhukanhoitola.com.

Jos et peru osallistumistasi etkä saavu paikalle tai jos keskeytät tapahtuman, peritään sinulta koko osallistumismaksu. 

Tapahtuman toteutuminen riippuu siitä, täyttyykö vähimmäisosallistujamäärä (8 osallistujaa). Jos vähimmäismäärä ei täyty, ilmoitetaan peruuntumisesta viimeistään 14 päivää ennen tapahtuman alkua. Tällöin kaikki mahdollisesti maksamasi maksut palautetaan, mutta mitään peruutuksesta sinulle mahdollisesti aiheutuneita kuluja emme valitettavasti voi korvata.

​Jos tapahtuma peruuntuu ylivoimaisen esteen vuoksi, tapahtuman järjestäjä ei vastaa peruutuksista, viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sellaisesta järjestäjän vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä, jota tapahtuman järjestään ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimuksen tekohetkellä ja jonka seurauksia tapahtuman järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ilmoitamme ylivoimaisesta esteestä kirjallisesti asiakkaalle välittömästi esteen ilmaannuttua. Retriitin peruuntuessa järjestäjän toimesta osallistumismaksut palautetaan täysimääräisenä. Valitettavasti järjestäjä ei pysty korvaamaan asiakkaalle kustannuksia, jotka koituvat hankituista matkalipuista, hotellivarauksista tms. matkaan liittyvistä kuluista, vaan asiakkaan tulee huolehtia itse omasta matkaan liittyvästä vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta.

​Mikäli sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää ilmoittautumiseen ja peruutusehtoihin liittyen, otathan yhteyttä!  

Pikku Hukan hoitola

Tuulikki Hukka

050 432 9241

tuulikki@pikkuhukanhoitola.com

bottom of page