top of page
Nettisivun kansi tuli1.png

Suomen valosaasteettomimmalla seudulla Angelissa, Saamenmaan sydämessä, kohoaa Inarijoen törmällä kullankeltainen talo. Se on lämmin ja kotoisa turvapaikka ja rauhan tyyssija, Vaskon Hiljainen. Täällä ainutlaatuisen luonnonkauneuden keskellä tarjoaa Pikku Hukan hoitola 20.-22.10.2023 lempeän latausviikonlopun täysihoidolla.

Kenelle?

pysähtymistä kaipaaville,
luonnonrauhaa janoaville,

maailman myrskyissä uupuneille,
ylikierroksilla säntäileville,
itseään etsiville,
ruuhkavuosista taukoa tarvitseville,
uteliaille,
Lapin luontoon hurahtaneille

Auttajista suurin on luonto. Oppaanasi on kokenut psykologi ja kanssaihminen Tuulikki, joka johdattelee sinua kohti läsnäoloa, luontoyhteyttä, myötätuntoista kehon ja mielen kuuntelua ja lempeää liikettä, kohti omaa sisäistä maailmaa ja omannäköistä elämää.

 

Talo.jpg
Laavu ovi auki.png
img_8481.jpg

Olemista syventävät saunan pehmeät ja hapekkaat löylyt, maittava ruoka, tulistelut laavunuotiolla pehmeillä porontaljoilla sekä virkistävät unet huoneissa, joista avautuu näkymä erämaiselle Inarijoelle tai jäkälän kirjomaan mäntymetsään. Ehkä saamme kokea äärettömän tähtitaivaan, kuutamon, revontulten tanssin. Ehkä tuulen ja tuiskun.

Täällä sinun ei tarvitse yrittää olla paras versio itsestäsi, vaan saat olla juuri sellainen kuin olet kolhuinesi ja kipuinesi. Täällä sinun on lupa olla juuri niin tavallinen tai niin erikoinen kuin olet.

Täällä sinä olet osa luonnon ihmettä.

 

 

Paikka ja aika

Vaskon Hiljainen, Angelintie 7161 Inari

Alkaa pe 20.10.2023 klo 15, päättyy su 22.10.2023 noin klo 14.

Hinta ja maksaminen

Early bird -hinta on viimeistään 22.9. ilmoittautuneille 495 €, tämän jälkeen normaalihinta 525 €.

Varausmaksu 70 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja loppuosa osallistumismaksusta 22.9. mennessä. Jos ilmoittaudut tämän jälkeen, maksu suoritetaan kokonaan heti tai sovitusti kahdessa erässä ennen tapahtumaa.

Ota yhteyttä, jos haluat neuvotella muista maksujärjestelyistä!
 

Ilmoittautuminen

Viikonloppuun ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Saat vuorokauden kuluessa minulta vastaussähköpostin, jossa on maksuohjeet varausmaksun maksamista varten. Ilmoittautumisesi vahvistuu, kun olet maksanut varausmaksun. Mukaan mahtuu 8 - 9 osallistujaa.

 

Mitä hintaan sisältyy? Mitä saat?

 • kahden yön majoittuminen kahden hengen huoneissa,

(sisältää vuodevaatteet + pyyhkeet)

 • maittavat ateriat (aamiainen, lounas ja päivällinen), kahvittelut päivällä ja iltapalaa laavunuotiolla

 • sauna molempina iltoina

 • kokeneen psykologin läsnäoleva ohjaus ja hyödylliset hyvinvoinnin vinkit arkeen viemisiksi

 • irtiotto arjesta ja turvallinen pysähtymisen hetki

 • yhdessäoloa ja omaa rauhaa - kumpaa vain tarvitset

 • lupa olla vain ja levätä

 • lähestyvän kaamoksen pastellisävyt ja pehmeä hämärä,

erämaan rauhaa ja hiljaisuutta valosaasteen ulottumattomissa, porojen laidunmailla, ainutlaatuisen  Lapin luonnon keskellä

Vaskon hiljainen revontulet.jpg
Lepohetki1.jpeg
pastellit joki jäätyy_edited.png

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksun maksamisen jälkeen olet sitoutunut peruutusehtoihin. Peruutustapauksissa varausmaksua ei palauteta. Mahdollinen peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen tuulikki@pikkuhukanhoitola.com.

Jos sairastut, osallistumismaksun loppuosaa ei peritä tai jo maksettu osallistumismaksun loppuosa palautetaan. Mikäli perut osallistumisesi muista syistä kuin sairastumisen takia aikaisemmin kuin 14 vrk ennen tapahtuman alkua, osallistumismaksun loppuosa palautetaan sinulle. Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen, palautetaan osallistumismaksun loppuosasta 60 %. Jos peruutus tapahtuu alle viikkoa ennen tapahtuman alkua, loppuosaa maksusta ei palauteta.

 

Tapahtuman toteutuminen riippuu siitä, täyttyykö vähimmäisosallistujamäärä (8 hlöä). Jos vähimmäismäärä ei täyty, ilmoitetaan peruuntumisesta viimeistään 14 päivää ennen tapahtuman alkua. Tällöin kaikki mahdollisesti maksamasi maksut palautetaan. Lue täältä tarkemmat sopimus- ja peruutusehdot.

Ohjelma

Päivien ohjelmassa vuorottelevat luonnossa oleminen ja läsnäolo, lempeät keholliset harjoitukset kuten kiinalainen meditatiivinen liike Qigong, alustukset ja mielen hyvinvoinnin harjoitukset, kiireettömät ruokailut ja oma aika olla, kuljeskella, levätä. Molempina iltoina on myös mahdollisuus saunoa sekä tulistella suojaisessa laavussa ja laittaa siellä yhdessä pientä iltapalaa. Sinä itse päätät, miten paljon tai vähän osallistut ohjattuun ohjelmaan.

 

Alustava aikataulu (muutokset mahdollisia):

Perjantai  20.10.2023

klo 15   Saapuminen, majoittuminen ja aloitus kahvittelun kera

klo 17  Päivällinen ja omaa aikaa

klo 19 ->  Sauna, pieni iltaharjoitus ja iltapalaa laavunuotiolla

 

Lauantai 21.10.2023

klo 8  Aamuharjoitus: läsnäoloa ja Qigongia luonnossa

klo 9  Aamiainen

klo 10  Mielen hyvinvointia: itsemyötätunnon lähteillä

klo 12  Lounas

klo 13.30  Ohjattu luontokävely ja nokipannukahvit

klo 15  Mielen hyvinvointia: kuinka palaudun arjen kuormasta

klo 16  Päivällinen ja omaa aikaa

klo 18  Pieni iltaharjoitus

klo 19 ->  Sauna ja iltapalaa laavunuotiolla

 

Sunnuntai 22.10.2023

klo 8  Aamuharjoitus: läsnäoloa ja Qigongia luonnossa

klo 9  Aamiainen

klo 10  Mielen hyvinvointia: Miksi muutos on vaikeaa? Matkalla kohti omannäköistä elämää.

klo 12  Lounas, kahvit ja hyvästelyt

Viikonloppu päättyy noin klo 14

sali 2.jpeg
lohikeitto.jpg
img-20230830-wa0001.jpg

Majoitus ja ruokailu

Majoittuminen tapahtuu kahden hengen huoneissa, joista on viehättävä näköala Inarijoelle tai erämaiseen jäkälän kirjomaan mäntymetsään. Huoneet sijaitsevat päätalossa, jossa ovat myös yhteiset vessat ja pesutilat. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

Tarjoamme maittavaa lähiruokaa: monipuolinen aamiainen, kevyt lounas, iltapäiväkahvit, herkullinen päivällinen jälkkäreineen sekä vielä illalla laavunuotiolla valmistettua iltapalaa. Käytämme mahdollisuuksien mukaan paikallisia raaka-aineita kuten Inarijärven taimenta, paikallista poroa ja kotoisia marjoja, kasviksia, yrttejä. Leivomme itse herkulliset sämpylät, patongit ja kahvileivonnaiset.

 

Majoitustarjous hotelli Kultahipussa Ivalossa

Jos haluat tulla pitemmäksi aikaa vierailemaan Inarin seudulle, sinun on mahdollista saada Ivalossa sijaitsevassa viihtyisässä hotelli Kultahipussa erityishintainen majoitus välittömästi ennen tai jälkeen viikonlopun (eli joko päättyen 20.10. tai alkaen 22.10.). Tarkemmat tiedot tarjouksesta saat henkilökohtaisesti, kysy viestillä osoitteesta tuulikki@pikkuhukanhoitola.com.

Kulkuyhteydet

 • Mikäli tulet omalla autolla, suuntaa kohti osoitetta Angelintie 7161, 99800 Inari. Matkaa Ivalosta tulee 112 km ja Inarista 72 km.

 • Lentämällä pääset Ivaloon asti.

 • Junalla pääset Rovaniemelle, josta tulee busseja Ivaloon.

 • Edullisin julkinen vaihtoehto etelämpää tuleville on tällä hetkellä OnniBus, joka liikennöi Ivaloon asti (esim. Hki – Ivalo yöbussilla hinta noin 70 €, matkan kesto noin 15 h)

 • Jos tarvitset kyydin Ivalosta eteenpäin, autamme sinua sen järjestämisessä. Pyrimme ensisijaisesti hyödyntämään kimppakyytejä.

Mitä tarvitset mukaan

Lokakuun loppupuolen sää Pohjois-Lapissa saattaa vaihdella varsin paljon – todennäköisesti kuitenkin on jo pikku pakkasta ja ensilumi satanut maahan. Varaudu siis säänmukaisella vaatetuksella, sillä olemme sään salliessa melko paljon myös ulkona ja laavulla. Ota mukaan riittävästi lämmintä vaatetta ja ulkoiluun sopivat kengät (saattaa olla lunta ja märkää). Vietämme aikaa myös nuotiolla, joten ota mukaan sellaisia vaatteita, jotka eivät säikähdä savua. Tavallisten henkilökohtaisten tavaroittesi lisäksi kannattaa ottaa mukaan otsalamppu, vesipullo, saunakamppeet, jos haluat saunoa sekä kirjoitusvälineet mikäli haluat tehdä muistinpanoja.

Omakuva.jpeg

Kuka on Pikku Hukka?

Viikonlopun ohjaa Pikku Hukan hoitolan yrittäjä Tuulikki Hukka, Ivaloon kotiutunut iloinen ihminen Pohjois-Karjalasta. Hän on kehon ja mielen hyvinvoinnin moniosaaja, psykologi, läsnäolon ja mielen taitojen harjoittaja, kiinalaisen hoitoperinteen välittäjä.

 

Tuulikki on opinnoissaan ja työssään ammentanut tietoa ihmisestä, kehosta ja mielestä, psykologiasta, hoitamisesta ja terapiasta, itämaisista viisausperinteistä, luonnosta ja maailmasta. Parhaillaan hän opiskelee mm. ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa ja pohjoissaamen kieltä. Kirjaviisauteen tuo syvyyttä ihmisläheisyys, käytännöllinen, maanläheinen ajattelutapa sekä terve maalaisjärki.

Viisain ja rakkain opettaja kaikista hänelle on kuitenkin ollut luonto.

 

Voit lukea lisää Pikku Hukan hoitolan nettisivuilta ja

voit seurata Pikku Hukkaa myös somessa:

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Angelin tapahtumaan liittyen, ota yhteyttä! Voit soittaa Tuulikille 050 432 9241, laittaa sähköpostia tuulikki@pikkuhukanhoitola.com tai laittaa viestin mesessä.

Lämpimästi tervetuloa Angeliin latautumaan!

 • Facebook
 • Instagram
Kuva ja allekirjoitus.png
bottom of page